Op 20 oktober organiseer ik, Celeste

een Carwash in Boxtel

We doen dit geheel milieuvriendelijk en innovatief zonder enig gebruik van water. De schoonmaakproducten zijn geheel afbreekbaar en we verspillen geen water. Dit doen we met producten van Eco Green Auto Clean.

Waarom?

Om geld in te zamelen voor mijn reis naar Bolivia om o.a. weeskinderen te helpen. Ik ga ervaren en zien hoe onze donaties in Cochabamba worden ingezet. Ik ga met een kleine geselecteerde groep van 11 andere leerlingen van onze school, Jacob Roeland Lyceum, in mei 2019 daar naar toe.

Waar en wanneer?

Op 20 oktober 2018 in Boxtel bij de Oude Ketting op de parkeerplaats houden we de carwash. Maar ook wanneer je deze datum niet kunt – lees dan nog even door! Het VIP arrangement is ook mogelijk.

Na aanmelding krijg je per email de tijd door dat je auto aan de beurt is. Dit plannen we netjes in, zodat je niet lang hoeft te wachten.

Door wie?

Samen met mijn vriendinnen staan we klaar om jouw auto te wassen & je te vermaken. We wassen 10 auto’s

tegelijkertijd terwijl je vermaakt kunt worden – verrassing!!

Hoe?

Je kunt op 2 manieren je auto laten wassen:

  1. Op 20 oktober kom je naar de afgesproken locatie op de afgesproken tijd (via mail gecommuniceerd) en parkeert je auto. Tegelijk met andere auto’s wordt deze geheel gewassen en gepoetst. We gebruiken Ecologische zeep en microfiber doeken om je auto schoon te poetsen met wel drie meiden tegelijk.
  2. Je kiest het VIP arrangement en laat je auto ophalen, poetsen en weer terugbrengen op een tijd die per mail wordt gecommuniceerd. (Boxtel en omgeving)

Kosten?

  1. Gewone Personenauto v.a. € 15,-
  2. Grote Auto/Bus v.a. € 25,-
  3. VIP arrangement v.a. € 75,-
  4. Meer doneren mag altijd!

Extras?

  • Wie mij steunt met € 100,- of meer komt als sponsor op mijn website te staan, krijgt extra social media aandacht en komt groot op het bord van het evenement te staan.
  • Neem producten die we gebruiken mee naar huis van Eco Green Auto Clean tegen een speciale prijs.
  • Koffie/thee en ander lekkers is op eigen kosten te verkrijgen bij het restaurant de Oude Ketting.

Steun mij door je auto te laten wassen

We maken er een bijzondere dag van met verrassingen! Samen met mijn vriendinnen en de turnsters van Tabitta gaan we ervoor om het streef bedrag van €1800,- te halen. Alles wat we meer ophalen gaat mee naar Bolivia. Al het geld dat extra wordt ingezameld is om in te zetten om o.a. de weeskinderen in Cochabamba te helpen.

Vul je gegevens in:

 

Ik ga uitermate veilig met je email adres om, het wordt enkel gebruikt om je informatie te sturen en te communiceren over de carwash, de kosten en de reis.

Gewoon doneren kan ook, klik dan op de link hieronder. ↓ SCROL naar beneden ↓↓↓